Hva sjer?

Sykkelen er nå solgt, kravebeinet gror sin skjeve gang og foampit bygges!

Da YZ`n ble brutalt revet bort fra meg, kunne jeg ikke gjøre annet enn å ty til tåra.. Det har gått noen uker nå. Begynner å komme over det og er på utkikk etter en ny sykkel. Denne gangen en 250cc. Merke vet jeg ikke enda..

Ganske mye ble spolert for meg i år! Turen til Bobo Holm i Finland gikk opp i røyk. Ganske så surt med tanke på at jeg hadde skaffet sponsorpenger og handlet inn en del deler som kunne gå dunken der borte (synd det ble jeg som gikk dunken). Det var også planlagt et show på vannjet NM som gikk av stabelen på Ørlandet 7. august. Det kunne blitt kongerått!! Rissamartnan2004 gikk også til heden. Men det værste med å sarve seg og knekke bein er at man går glipp av all treninga! Det SUGER KATT_UK! Greit! Nok syt for en dag!

Et klipp! (filmet av Lars Dahle)

Høyreklikk, lagre som

 


Five lazy boys    |    Five hears of desire     |    One mission    |     One foampit

En bra ting som sjer nå, er bygging av foampit, eller rettere sagt skumgrop, som det heter på norsk. Den måler 4 x 6 meter og er beregnet på bmx og minicross. Planlegging har vi ikke hørt om, men det gikk bra tilslutt..tror vi.. Det er jo bare å smekke på en planke her og smekke inn en spiker der! hehe! Vi ble ferdig etter 2 morsomme kvelder. Det er det å skaffe nok skum som er det største problemet. Noen bilder nedenfor av byggmestrene som utklasserer selv Bob:

Flere bilder finnes på www.flyingvikings.tk


Tilslutt vil jeg si TUSEN TAKK til de som var villige til å sponse turen til Finland:

 

Takker også for hjelpen til de som kjøper Bertoni solbriller hos meg.

 

Nå har jeg skrevet dette 2 ganger pga. strømbrudd, og klokka er 06:22 på mårran. så nå sier jeg god natt!

-Nils Hermann-

Tilbake